Fogpótlás, hogyan kerüljük el a tortúrát?

Ha odáig fajul a helyzet, hogy elhanyagolás vagy egy baleset miatt már nem lehet megmenteni egy vagy több fogunkat, akkor hosszú távú érdekünk a sérült csontok eltávolítása. Azonban ha nem akarunk szenvedni a következő évtizedekben elkerülhetetlen egy implantológia felkeresése. Ha nem kezeltetjük és pótoljuk a hiányzó fogainkat, akkor számos olyan szövődmény alakulhat ki testünkben ami végső soron többe fog kerülni nekünk mintha elmennék egy tisztességes fogpótlásra.

implantológusok pont32

Budapesten számos olyan fogászat létezik, ahol kiváló szolgáltatást kaphatunk elfogadható áron. Az egyik legjobb implantológia ebből a szempontból a Pont32 Fogászat és Szájsebészet. Előnye az implantológusok tapasztalatából, a nyugat-európai felszereltségű rendelőkből fakad. További pozitívum a rendelő kapcsán a központi elhelyezkedése. A XI. kerület szívében a Móricz Zsigmond körtértől csupán pár percnyire vana  fogászat. Így gyalog, tömegközlekedéssel és autóval is tökéletesen megközelíthető egy viszonylag nagy vonzáskörzetből is.

Szerencsére a Pont32-nél nem kell kompromisszumokat kötnünk, hiszen az implantológia minden szolgáltatástípusa megtalálható itt. Műgyökér beültetés, fogpótlások készítése, csontpótlás és sinus-lift arcüreg emelésre is vállalnak a szakorvosok.