Weboldal készítés: honlapkészítés cégek, akikkel megéri dolgozni

Manapság rengeteg honlapkészítés és weboldal készítés szolgáltatás érhető el Magyarországon, így roppant nehéz meghatározni, hogy melyik cég igazán jó a szakmában. Érdemes azon is elgondolkodni, hogy vajon milyen típusú weblapra van szükségünk. Vannak cégek, amelyek egyedi fejlesztésű honlapkészítés szolgáltatást kínálnak, mások pedig úgynevezett open source CMS rendszerekkel dolgoznak.

A legdrágább mindig az egyedi fejlesztésű honlapkészítés, de nem is érdemes minden cégnek ezt választania. Az alapvető céges honlap igényeket egy WordPress CMS rendszerű weboldal készítés is tökéletesen el tudja látni. Érdemes mérlegelni: ha nagyon egyedi funkciókra és megoldásokra van szükség, ráadásul a költségkeret is megengedi, akkor hajrá, érdemes belevágni az egyedi fejlesztésbe. Ha viszont gyors, költséghatékony weboldalra microsite-ra vagy landing oldalra van szükségünk, nem kell két kézzel szórni a pénzt a webfejlesztésre.

Weboldal készítő cégek:

weboldal készítés cégek

  1. A creative site profi weboldal készítést vállal elérhető áron. Referenciáik között szép megoldásokat találhatunk és a cég saját honlapja is egész pofás. Érdemes vetni rájuk egy pillantást, esetleg kérni egy ajánlatot. Weblap: https://creativesite.hu/
  2. Az Elite vision nevű cég különleges abból a szempontból, hogy ötvözik az egyedi fejlesztés előnyeit és a CMS rendszerek dinamikus módosítási lehetőségeit. Saját platformon dolgoznak, így egyedi weblapot lehet rendelni tőlük. Hátrányai is vannak, hiszen így nemigen tudod nélkülözni később se a munkájukat, hisz nem veheti át a szoftver fejlesztését más cég.
  3. A Marketing21 marketing ügynökséget abban az esetben érdemes felkérni weboldal készítés szolgáltatásra, ha marketing szempontok miatt épül a weblap. A cég online marketingre specializálódott, így magas konverziós ráta érhető el weblapjaikkal. A sikernek gyakran ez a legfontosabb eleme, ha fizetett kampányokat is tervezel.
  4. Végül pedig egy olyan céget mutatunk be, amelyiknek az árai is transzparensek. Csomagajánlatokat kínál, így azonnal tudható hogy milyen árkategóriában fog elkészülni a weblap: https://webkapu.hu/ Természetesen esetükben is érdemes azért egy specifikációt készíteni, hogy ne érjen meglepetés a csomagok tartalma kapcsán.