Lepd meg vendégeid egy Fotóbox-al

A szelfikészítés hullámát lovagolja meg a szelfigép, amely olyan masina, amelyet bérbe lehet venni esküvőkre, céges rendezvényekre, partikra, a merészebbek ki kölcsönözhetik a gyermekük születésnapi bulijára, mert jól kiegészíti az ugrálóvárat, a házhoz jövő zenekart és a bohócokat. Ilyenkor a kérdés csak az, hogy az öt évvel későbbi szülinapi bulin mivel lesz lenyűgözhető a gyermek?

A szelfigép azt tudja, hogy elé áll a készítő, aki kiválasztja a hátteret, ez céges vagy szülinaposnál lehet érdekes. Hiszen a nemes alkalom vagy a cég üzenete is a képre kerül. Miután a háttérkép ki lett választva, alá is írhatja a képen látható személy vagy személyek. Ezt követően kap egy papírképet, ami egyedi és ő van rajta.

A sokat emlegetett XXI. század ott jön be, hogy profi kamera csinálja a jó minőségű képet. A másik mai elem, hogy a közösségi médiába is “szét lehet posztolni” az elkészült fotót vagy e-mailen is tovább küldhető. Ekkor már mindenki tud róla, hogy mi történt az illetővel. A fotóboxnak mindössze háromszor, három méteres terület szükséges és egy asztal. Mert nem csak annyi a dolog, hogy oda áll a személy a gépezet elé, mert a fotót meg lehet bolondítani különféle szemüvegekkel, maszkokkal és más kellékekkel.

szelfigép