Vicces ajándékötletek – így lepd meg szeretteidet!

Vicces ajándékot venni mindig jó ötletnek bizonyul. Általában az ember igyekszik, hogy mindig hasznos ajándékot vegyen, de a vicces ajándékok azok, amik igazán kreatívak és személyre szólóak tudnak lenni. Ha úgy döntöttél, hogy te is ezt az utat választod ajándékozáskor, akkor a következő ötletek közül tudsz válogatni:

– vicces program: mindig jó ötletnek bizonyul, ha valami jópofa helyre viszed el az ünnepeltet. Legyen ez egy felnőtt játszóház, trambulinpark, vidámpark vagy állatkert, minden jöhet. Ha jó idő van igyekezzünk inkább a szabadba szervezni a programot Ha rossz az idő, akkor Budapesten például a Csodák Palotája szuper kikapcsolódási lehetőség.

– vicces tárgyak, ajándékok: vicces tárgyak közül természetesen nem lőhetsz mellé egy társasjátékkal. Ha ismered a kedvencét akkor ne is habozz. Tárgyak közül én a pólókat preferálom. Ki ne örülne egy új pólónak, amin ráadásul valamelyik kedvenc főhőse, filmszereplője, színésze van? Én egy bögre kávét ábrázoló pólónak például nagyon örülnék, mert kávé fanatikus vagyok. A lényeg, hogy az ajándék személyre szóló legyen.

– vicces kreálmány: nem utolsó sorban szép gesztus és rendkívül jó szórakozás magunknak, ha saját magunk készítjük el az ajándékot. Lehet ez egy ékszertartó, egy közös kép. Aranyos lehet párunk felé például egy kuponfüzet, amit bármikor fel tud használni.

Ezekből már biztosan hasznos infókat tudsz meríteni, szóval ajándékozásra fel!

vicces ajándékok